Sitemizin eski üyeleri biliyorlar ama, ben yinede ilk olarak geldiğim zamanki gibi bir mesajı yeni gelen arkadaşlarımız için tekrar buraya yazıyorum.Tıbbi içerikli soru ve sorunlarınızı bu forum aracılığı ile çekinmeden sorabilirsiniz.
Soracağınız soruyu forum sayfalarında sormaktan çekiniyorsanız
drbosvermisim@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Ancak e-posta adresimden bana sorulan soruyu kesinlikle kimden geldiğini belirtmemek kaydıyla bu forum altında da cevaplayacağım.
( Lakin amacım kesinlikle bu site aracılığıyla hasta elde etmek değil. [ Zaten eğitimini gördüğüm uzmanlık alanı dolayısıyla, birbiriyle çok fazla ilgili konular içerisinde değiliz... Ancak tabii ki her tıp doktorunun aldığı 6 yıllık temel eğitimimiz aynı. ] Bu yüzden bu sitedeki üyelerden gelicek olan muayene tekliflerini kesinlikle kabul etmiyeceğim. Ancak bu durumda, konusunda deneyim sahibi olan arkadaş ve/veya hocalarımıza yönlendirebilirim.)
Zamansal açıdan küçük bir problemim olduğu için sorularınıza dakikası dakikasına yanıt veremiyeceğim için şimiden özür diliyorum.
Ancak zamanım olduğu sürece bu site aracılığı ile elimden gelen yardımı yapacağım. İlerideki dönemlerde bilgi amaçlı yazılar hazırlamaya ve burada bunlara yer vermeye de özen göstereceğim.
Sygı, Sevgi, Muhabbetle...