0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SENİN HAKKIN ÖDENMEZNe yaparsam yapıyım, Nekadar uğraşırsam uğraşıyım,Senin hakını ödeyemem Çünkü annelerin khakkı ödenmezAnnem ne fedakarlıklar la Dünyaya getirdin beniHer şeyi göze alarakBeni 9 ay karnıda taşıdın,Beni hayata bağladınBir ümittim senin için,Ben küçükken hastalandığımda Ayrılmazdın başımdanBir parçandım senin.Unutmadım ve unutmayacağımBeni hani elimden tutup ta Okula götürürdün yaÇıkışta beni yağmurda olsaKarda yağsa gelir okuldan alırdın yaUnutmadım unutamam unutmayacxağımUnutamam o günleriVe unutmayacağım aslağaYaşadığım sürece seniVe yaptığın fedakarlıkları.Bir istikbal sahibi olmamı isterdin hep,İstikbalsahibi, bir iş sahibiolmam içinHiçbir fedakarlıktan kaçınmadınSenin hakkın ödenmezBen büyüyodum artık,Senin için umut oluyodumBüyüsemde hastayım,Yaşlansan bile başımdasın.Senin hakkını ödeyememAnnem sen bir meleksin her anne gibiBen hastalandıkça sen adetaBenden çok mücadele ettin Beni iyi görmek için, benim içinSenin hakkın ödenmez, ödenemezBen ne kadar büyüsemde,Ayrılamıyoruz birbirimizden,Sen hastalandınmı ben ölüyorum,Hastalığını belli etmiyosun Annem bunu görüyorumNe yaparsam yapıyımSenin hakkın ödenmezAnnem senin hakkın ödenemezHer anne gibi
Başlatan Mucit Ümit Şiir