Gönderen Konu: Engelli olduğum için öğretmenlik görevime başlatılmadım  (Okunma sayısı 2125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HAYKIRIŞ

• Süper Üye
  • Ŧคtเђ

İsmim Fatih İYİDOĞAN, Ağustos ayındaki öğretmen atamalarında Antalya ili  Alanya ilçesi Yaylalı İlköğretim Okulu’na kadrolu SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ olarak atamam yapılmıştır. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Atama bölümüne belgelerimi de alıp gittim. Fakat ilgili bölümdeki memurlar beni göreve başlatamayacaklarını söyleyerek belgelerimi bakanlığa gönderdiler. Antalya milli eğitim müdürlüğünden bana yapılan açıklama, bakanlıkta kurulacak olan ENGELİ DEĞERLENDİRME KOMİSYONU’na girmem gerektiği, ancak oradan verilecek karara göre göreve başlayabileceğim olmuştur.
            Ben Adana’nın Kozan ilçesinde oturmaktayım. 3 gün Antalya’da bana bu açıklamanın yapılması için bekledim. Bakanlığın yayınlamış olduğu kılavuzda geçen ibare aşağıdaki gibidir:

2008-2 Öğretmenlik için Başvuru ve Atama Kılavuzu (sayfa 18)
          Göreve başlatılacak adaylardan, bu kılavuzun “Adaylardan İstenecek Belgeler” başlıklı 7.2’inci maddesinde belirtilen belgeler istenecektir. Belgeler üzerinde yapılacak inceleme sonucunda, sabıka sorgulama belgesinde “Adli sicil kaydı vardır.” ibaresi bulunanlara ait belgeler Personel Genel Müdürlüğü Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Başkanlığı’na gönderilecektir. Bu adaylar hakkında Bakanlıkta oluşturulacak Sicil Kaydı İnceleme Komisyonunun vereceği karar doğrultusunda işlem yapılacaktır.
          Sağlık kurulu raporlarında “Öğretmen olur.” kaydı bulunanlar göreve başlatılacaktır. Sağlık kurulu raporlarında “Öğretmen olur.” kaydı bulunmayanlar, göreve başlatılmayıp iptal teklifi Bakanlığa gönderilecektir.

Yukarıdaki ibarelerde de görüldüğü üzere böyle bir komisyondan söz edilmemektedir. Sadece adli sicil kaydında sorun olanlar göreve başlatılmayacak deniyor.  Kılavuz doğrultusunda Kozan Devlet Hastanesi’ne başvurdum ve “Öğretmen olur.” raporumu aldım. Fakat Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü raporumu kabul etmeyip göreve başlatmadı.
            Görevli memur, bana bir telefon numarası vererek bundan sonraki işlemleri bu numaradan soracağımı söyledi. Ben de aynı gün akşam memleketime geldim. Ertesi gün verilen numarayı aradığımda komisyonun kurulmayacağı cevabıyla karşılaştım. Biletimi alıp Adana’dan Ankara’ya yola çıktım. Bakanlığa gittiğimde, hakem hastaneye gönderileceğim söylendi. Bana bilgi verilecek mi? Evime herhangi bir kağıt gönderilip durumdan haberdar edilecek miyim? Hakem hastane nerede olacak, ben çağırılacak mıyım? gibi sorularıma cevap alamadım. Oradan aldığım cevap da Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’yle irtibata geçmem şeklinde oldu.  Antalya İl Milli Eğitimi arıyorum telefonlarıma cevap alamıyorum. Adana’dan kalkıp Antalya’ya gitmek hem maddi olarak hem de fiziki olarak yoracak beni.
         Engelime gelince: Sol bacağıma uzun yürüme cihazı, 1 adet de kısa koltuk değneği kullanıyorum.  Elimdeki raporumu Bakanlığın yayınlamış olduğu kılavuza göre aldım; fakat yine aynı Bakanlık tarafından   göreve başlatılmadım.  Ortadaki belirsizlik bezdiriyor insanı, kimse bir açıklama yapmıyor. 
           Kimseden bir ayrıcalık talebinde bulunmadım bugüne kadar. Gittim kendi başıma okulumu okudum bu halde. Sınava gireceksin dediler çalıştım kazandım. Fakat bu şekilde davranılması inanın yıpratıyor. Okullar açıldı, her öğrenci görmemde içim yanıyor. İşimizi kolaylaştırmaları gerekirken daha da yoruyorlar. Hem maddi olarak hem manevi olarak hem de fiziki olarak yıpranıyorum. Neden sorusunu soruyorum kendime, inanın cevaptan ben bile ürküyorum…

Durumumu anlattım, yardımcı olursanız sevinirim. Yine söylüyorum ayrıcalık istemiyorum, sadece hakkımı istiyorum. Teşekkürler…

Kıralların taçları  beni bağlar büğü mü?
Orduları açamaz gönlümdeki düğümü..
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü...
Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!

NİHAL ATSIZ

Çevrimdışı Yağmur

• emihar
  • Vefakar Üye
  • Rahman ve Rahîm olan Allah’ın adıyla
Ynt: Engelli olduğum için öğretmenlik görevime başlatılmadım
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2008, 08:51:36 ÖÖ »
Yine söylüyorum ayrıcalık istemiyorum, sadece hakkımı istiyorum

problem de buya
HAK HAK HAK
bunun acısını iyi bilirim

Fatih  Bey inş.sahip olduğunuz haklarınızı size verirler
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ALLAHIM!Hakkımızda hayırlı gördüğünü gönlümüze razı eyle!!!
ALLAHIM!Gönlümüze razı gördüğünü de hakkımızda hayırlı eyle!!!

Çevrimdışı samarra

• semerra
  • CANdan Üye
  • birinci tekil şahıs
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2008, 09:21:02 ÖÖ »
Allahım yardımcın olsun bürokrasi ve anlayışsız memurla uğraşmak gerçekten zordur kanundan görevinden haberi yoktur ama olan sana olur bilgisiz memurlar sayesinde

senin öğretmen olamayacaksan bunun engeli varsa neden o kadar yıl o üniversiteyi okuttlar sana neden ösym seni o okula aldı ? demekki engel değil bu sadece okuldaki görevlilerin cehaleti bunu anlatmak için zor süreç seni bekliyor

Allahım yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hakkını söke söke alırsın
Ben, karanlıkta yanabilen umutlar demiştim yıldızlara;

Çevrimdışı Fatih

• Emektar Üye
  • Tarih beni yargılasın!
    • Kişisel Sitem
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2008, 10:02:38 ÖÖ »
Bu tip akıl almaz uygulamalar gerçekten çok çirkin.

Musabe bilir, ancak avukat arkadaşımın da onayı varsa, ilgili mercilere protesto mesajı atalım.  Gerekirse medya da haberdar edilmeli.

Kaç yıldır bunu beklediğini bilen biri olarak, adına üzüldüm. Ayıp yahu!
« Son Düzenleme: Eylül 12, 2008, 10:06:01 ÖÖ Gönderen: Fatih »
Benim bir hikâyem var; sonunu bilmediğim

Çevrimdışı samarra

• semerra
  • CANdan Üye
  • birinci tekil şahıs
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2008, 10:05:51 ÖÖ »
Bu tip akıl almaz uygulamalar gerçekten çok çirkin.

Musabe bilir, ancak avukat arkadaşımın da onayı varsa, ilgşili mercilere protesto mesajı atalım.  Gerekirse medya da haberdar edilmeli.

Kaç yıldır bunu beklediğini bilen biri olarak, adına üzüldüm. Ayıp yahu!

protestop mesajı iyi fikir bence hepimiz atarsak duyulur ve bilgi edinme yasasına göre cevapda istersek tek tek cevaplamak zorunda kalırlar
Ben, karanlıkta yanabilen umutlar demiştim yıldızlara;

Çevrimdışı matisini

• CANdan Üye
  • İçimdeki Çığlık Seni Geri Getirirmi_?
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2008, 10:08:37 ÖÖ »
Allah yardımcın olsun çok zor durum insanla resmen dalga geçer gibi ne oluyor bu yaa zor rabbim öncelikle insanlara akıl ve vicdan versin diyorum arttık şok edici bir olay bu yaşadıkların

inşallah herşey dilediğin gibi düzelir..
beni mutlu edemedin amma sen çok mutlu ol diyorum ne denirki başka gidene sana saadetler diliyorum :(

Çevrimdışı AYKIZ

• Süper Üye
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2008, 11:20:40 ÖÖ »
hayırlı olsun fatih  atamana sevindim bi okadarda olanlara inan üzüldüm :(
yalan dünya

Çevrimdışı *CEMRE*

• Süper Üye
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2008, 17:52:49 ÖS »
öğretmen olarak atandım mesajınızı okuduğumda sizin adınıza sevinmiştim.şimdi bu haberi hiç okumamış olmayı tercih ederdim.üzüldüm ,allah akıl fikir versin bu kanunları çıkaranlara,insanlara engel koyanlara...siz azimli bir insansınız bunun da üstesinden geleceğinize inanıyorum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
güzeli güzel yapan edeptir,edepse güzeli sevmeye sebeptir.

Çevrimdışı 32844

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2008, 00:39:55 ÖÖ »
Sınav tarihini, atama tarihini, evrak teslim tarihini ve size verilen cevabi yazıyı ve bu yazının tarihini bildirirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. Zira bu tip hukuki meselelerde dava açılması belli sürelere bağlanmıştır. Bu süreler hak düşürücü süre olup, sürenin geçmesinden sonra açılacak dava usul yönünden (süre) reddolur. Bu halde hem yargılma gideri hem de vekalet ücretinden sorumlu olmanız söz konusu olabilecektir.

Fikir olması bakımından, ilk yapmanız gereken Antalya İdare Mahkemesinde yürütmeyi durdurma talepli bir dava açmanız. Yürütmeyi durdurma kararı verildikten sonra 1 ay içinde işe başlatmak zorundalar. Başlatmazlarsa sorumluları savcılığa şikayet ederek cezalandırılmalarını sağlayabilirsiniz.

Yukarıdaki evrakları bana iletebilirseniz, dilekçenizi de hazırlayabilirim.

Gerekirse Antalya'daki tanıdığım avukat arkadaşlarla da görüşürüm. Dilekçelerin verilmesi, davanın takibi konusunda mutlaka yardımları olacaktır.

Protesto meselesine gelince, hukuka aykırı ibareler ve hakaretamiz ifadeler içermediği müddetçe bir sorun olmaz.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Çevrimdışı musabe

• Administrator
  • " SEVGİ-Lİ-YLE ! "
    • ENGELLİNİN SAYFASI
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2008, 14:42:59 ÖS »
Sevgili Fatih Hocam, sizinle tanıştığımızdan beri öğretmen olma idealinizi gerçekleştirme çabası içerisinde gayretli ve azimlice koşturuyordunuz... Olayın kuyruğunda bu akıl almaz durumun olması gerçekten üzücü... Engelliye yapılan bir zulüm olarak değerlendiriyorum olayı...

Yanlış hesabın Bağdat'tan dönmesini ümit ediyor, şahsım ve sitemiz olarak, öğretmenlik görevinizin başlaması için yanınızda, desteğinizde olacağımı belirtmek isiyorum...

ALLAH yardımcınız olsun, kolaylaştırsın inş...

Çevrimdışı HAYKIRIŞ

• Süper Üye
  • Ŧคtเђ
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2008, 19:00:29 ÖS »
Allah razı olsun hepinizden hocam. Siteye uzun süredir girmiyordum önümüze konulan KPSS'yi aşmak için. Çok çalıştım ve başardım şükür. Pazartesi Antalya'ya gidip Bölge İdare Mahkemesi'ne dava açacağım. Atama kararnamem, sağlık raporum ve öğretmenlik başvuru kılavuzuyla beraber. İnşallah bu işten de alnımızın akıyla çıkacağız. Gayrı resmi bir şey istemiyoruz. Antalya İl Milli Eğitim'den bana gelen mail aynen şöyle: "ENGELLİ OLDUĞUNUZ İÇİN GÖREVE BAŞLATILMADINIZ." Hangi akıl hangi vicdan bunu açıklayabilir? Öğretmen olma yolunda ne ÖSS'de ne üniversitede okurken ne de sonraki süreçte engelli olduğumdan dolayı bir ayrıcalık istemedim. Fakat engelli olduğum için önüm kapatılıyor. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. En çok zoruma giden de, milli eğitimdeki görevlinin : "ben seni öğretmem yapamam" diyerek belgelerimi bir kenara atması...

NİHAL ATSIZ

Çevrimdışı Gülümse

• Nefsinin öğretmeni, vicdanının esiri ol.
  • CANdan Üye
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2008, 20:32:04 ÖS »
Sevgili Fatih kardeşim  engelliye  bir engel de bürokrasiler kendini bilmezler engel olursa  sonumuz ne olacak merak ediyorum engellilik suç gibi görünüyor bu durumda ama kimin suçu bu suç bizlerin olamaz esas engel önümüze koyulan çıkmazlar ne diyeceğimi bilmiyorum   Ankarada işinin  hallolduğunu düşünmüştüm  uzun süredir  forma girmediğimden bu yazıları  şuan okudum ve nasıl üzüldüm anlatamam. senin ne emekler verdiğini biliyorum  Allah yardımcın olsun  verilen hak alınmaz mutlaka  bir yolu olmalı  .  ben  de bir araştıram bakim  burda senin duırumda olup ta göreve başlatılmayan varmı  keşke hafta içinde haberim olsaydı en azından örnek teşkil ederdi  . pes yok hak aramaya devam Allahın izniyle olacak inş.    güzel haberlerini bekliyorum Rabbim yardımcın Olsun
Doğan ölür, ondan eser olarak söz kalır. Sözünü iyi söyle, ölümsüz olursun.

Çevrimdışı Fatih

• Emektar Üye
  • Tarih beni yargılasın!
    • Kişisel Sitem
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2008, 20:49:44 ÖS »
Umarım süreç lehine işler de o görevinlinin hevesi kursağında kalır

Çevrimdışı Açelya

• Duamsın
  • Emektar Üye
  • aSi ve tedirGin__im !
« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2008, 23:20:39 ÖS »
En çok zoruma giden de, milli eğitimdeki görevlinin : "ben seni öğretmem yapamam" diyerek belgelerimi bir kenara atması...

böyle zihniyet taşıyanları kafasına vura vura anlatacaksın .... :evil:

zihniyete bak be adam  önce bir evrakları incele sonra kenara at...

davanızı inşl. kazanırsınız...

Allah şansınızı bol etsin...
"İnancımın Canı Acıdı ! ..."

Allahım; bir mucize...

Çevrimdışı hanife

• Üye
  • *
  • Aşk her şeye değer seninle anladım...
« Yanıtla #14 : Eylül 14, 2008, 14:05:06 ÖS »
Ben de yaklaşık iki yıl önce diyarbakıra sözleşmeli öğretmen olarak atanmıştım. Elimdeki öğretmen olur raporumla herhangi bir sorun çıkmadan görevime başlamıştım. Daha sonra sağlık özründen kırşehire geldim. Her iki il milli eğitimde de engelli oluşum kesinlikle sorun olmadı. Zaten kılavuzda bu durum belirtilmiş. Sağlık sorunu olsa da elinde öğretmen olur raporu olanlar göreve başlatılacaktır, denilmiş. Yani ortada sorun edilecek bir durum olmaması gerekiyordu. En kısa zamanda olumlu bir cevap alıp göreve başlaman dileğiyle. Allah yardımcın olsun
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 14:06:35 ÖS Gönderen: hanife »
Tevbe Ya Rabbi hata rahına gittiklerime,
Bilip ettiklerime, bilmeyip ettiklerime...

M.Naci

Çevrimdışı Selen

• yağmur Perisi...
  • Emektar Üye
  • Ne Mutlu Türk üm Diyene..
« Yanıtla #15 : Eylül 14, 2008, 22:53:39 ÖS »
eziklik sistemin içine işlemiş hukuk ve adalete pek güvenmesemde umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
Beni Anlayan Degil Yaşayanlara...

Çevrimdışı AYKIZ

• Süper Üye
« Yanıtla #16 : Eylül 15, 2008, 10:05:56 ÖÖ »
En çok zoruma giden de, milli eğitimdeki görevlinin : "ben seni öğretmem yapamam" diyerek belgelerimi bir kenara atması...
ne diyeyim bilmemki pislik böyleleri insankılıklı mahluktur yaaaaaaa
ama bunuda atlatacaksın eminimben. hak dogrunun yardımcisidır her zaman
yalan dünya

Çevrimdışı nilufer510

• Paylaşımcı Üye
  • **
« Yanıtla #17 : Eylül 15, 2008, 11:57:55 ÖÖ »
İnşallah atlatırsınız bu sorunları.Kabul edilemez bir durum.Keşke insanlar biraz daha mantıklı olmayı becerebilse.

Çevrimdışı violatri

• violatri
  • Üye
  • *
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2008, 17:47:07 ÖS »
haykırış,sen öğretmen oldun mu?tebrik edenler var da. komisyona mı girdin mahkemeyi mi kazandın?bence komisyon nedeniyle beklettiler seni.ben ilk göreve geldim.çalışmadan ankara çağırdı.hatta müdürüm maaşımdan yedi,saf stajerim ya....
durumunu bildirirsen sevinirim.
arkadaşlar okurken engel olamazlar,çünkü eğitim hakkını elimizde3n alamayacaklarını biliyorlar.ama göreve gelirken :kusura bakma bu işin standart ölçüleri var diyorlar ve yetkili kişi de bu ölçülere inanıyor.
adamlar kaç özürlü öğretmen gördü ki,siz gördünüz mü?
o halde derim ki okuyun okuyun okuyun.kendinizi tanıtın ve hukuksal olarak mesleğinizin hakkınız oldugunu haykırın.biz sadaka,duygusallık istemiyoruz
yol engebeli,ben napim...

Çevrimdışı HAYKIRIŞ

• Süper Üye
  • Ŧคtเђ
« Yanıtla #19 : Eylül 19, 2008, 11:28:40 ÖÖ »
Ben atandım fakat göreve başlatılmadım sizinki gibi. Bakanlığa yazı yazmışlardı.

Dava açmak için Bakanlıktan yazı bekliyordum, antalyaya gemiş yazı,ben de gidip elden aldım hemen. rapora TÜRKİYENİN HERYERİNDE VE HER İKLİM ŞARTINDA ÖĞRETMENLİK YAPABİLİR ibareri istiyolarmış. Tekrar Adanaya geldim ibareyi yazdılar hastaneden sağolsunlar. Pazartesi gidip başlayacam inş.

Komisyon kalkmış kimsenin haberi yok, görevli memurların bile.

NİHAL ATSIZ

Çevrimdışı mavilim

• Emektar Üye
  • bir ben...
« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2008, 14:32:32 ÖS »
bu sorunuda atlatıp önündeki bu engelide aşıp görevine başlaman dileğiyle

Yaşanmışlıklar öğretti bana susmayı
Belkide hiç yaşanmamışlıklar
Varolduğunu sandığım sevgilimin
Belkide hiç olmamışlıkları öğretti susmayı
Verdiklerimle veremediklerimin arasında
Belkide hiç anlaşılamamışlıklar öğretti bana susmayı

Mavilim

Çevrimdışı 32844

• Üye
  • *
« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2008, 03:48:46 ÖÖ »
Şimdiden hayırlı olsun.

Allah vatanının, milletinin, dininin bekçisi nesilleri yetiştirmene vesile olsun.

Çevrimdışı firuze

• Türkân
  • Emektar Üye
« Yanıtla #22 : Eylül 20, 2008, 04:46:24 ÖÖ »
Hayırlı olsun.Benim de ilk atamada tayinim çıkmamıştı.Ankara'ya gidip uğraşmam gerekti.Daha sonra raporum komisyonda görüşülmüş,ona göre atamam tekrar yapılmıştı.Geç olsun,güç olmasın.

Mesleğinizde başarılar.
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum... Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi,gerçekleştirmemeyi öğreniyorum düşlerimi...geriye itip bastırabilmeyi,

Çevrimdışı Fatih

• Emektar Üye
  • Tarih beni yargılasın!
    • Kişisel Sitem
« Yanıtla #23 : Eylül 20, 2008, 09:57:57 ÖÖ »
gözün aydın

Çevrimdışı HAYKIRIŞ

• Süper Üye
  • Ŧคtเђ
« Yanıtla #24 : Eylül 20, 2008, 10:08:53 ÖÖ »
Allah razı olsun arkadaşlar,bugünler için yetiştirdim kendimi, şimdi de inşallah memlekete hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalışacağım.

NİHAL ATSIZ

Çevrimdışı erhanolcer

• Erhan
  • Emektar Üye
  • BUDA GEÇER YA HU
« Yanıtla #25 : Eylül 20, 2008, 11:45:32 ÖÖ »
Fatihim hadi hayırlı uğurlu olsun. Göreve başlatılmamanla ilgili yazını okuyunca fena halde kafamın tası attı. Mubarek gün nerdeyse orucu zedeleyecektim ama neyseki problem hallolmuşta asabiyetimiz biraz olsun sakinleşti. Zaten brokrasiden fazlasıyla darbe yemiş biri olarak fena halde keçilerim gelmişti.
Neyseki Problem hayırla neticelenmiş ya artık brokrasinin canı cehenneme....

Dua ile kardeşim. Birilerinin yaptığı terbiyesizliği umarım kafaya takıp yanlış düşüncelere kapılmazsın.
HER MUSİBET, BİR İBRET,HER İBRET, BİR SELAMET.HER SELÂMET NÎMETİ;CENNETLERE ALÂMET...

Çevrimdışı mutlu_ay

• Dualist
  • Emektar Üye
  • ''UMUT''
« Yanıtla #26 : Eylül 21, 2008, 14:03:10 ÖS »
 Sorunun ortadan kalkmasına sizin adınıza mutlu oldum... Görevi yerine getirebileceğiniz halde neden bu kadar sıkıntı çektirdiler anlamadım... Bürokratik engeller insanın canını sıkıyor... Ama azimle çabalamışsınız ve hakettiğiniz makama ulaşmışsınız... Kolay gelsin... Başarılar...
...
Aydınlıklardan uzaktayım,
Kafamda yine o dalgın sükun
...

Çevrimdışı Rayna Ebrar

• CANdan Üye
  • R.D.K. :)
« Yanıtla #27 : Eylül 21, 2008, 14:26:29 ÖS »
adınıza çok sevindim. haksızlık kısa sürede düzeltilmiş. çok şükür
Sana seni hatırlatanı dost bil!
Sana hakikati söyleyeni dinle! İnsanlara tepeden bakma,
neden mayalandığını düşün! Dilinle gözyaşı döktürme!
Elinle kan akıtma!
Ya hayır söyle, ya da sus!
İsa gibi konuş, kalbimize sükûnet dolsun!
Gel artık, gel!Sözün derman olsun!

Çevrimdışı nilufer510

• Paylaşımcı Üye
  • **
« Yanıtla #28 : Eylül 21, 2008, 21:12:56 ÖS »
Ben de adınıza çok sevindim.Hayırlı olsun.

Çevrimdışı sedef75

• Vefakar Üye
« Yanıtla #29 : Eylül 30, 2008, 10:57:53 ÖÖ »
hayırlı uğurlu olsun yanlışın düzeltildiğine sevindim

Çevrimdışı Gülümse

• Nefsinin öğretmeni, vicdanının esiri ol.
  • CANdan Üye
« Yanıtla #30 : Eylül 30, 2008, 23:13:56 ÖS »
Allah razı olsun arkadaşlar,bugünler için yetiştirdim kendimi, şimdi de inşallah memlekete hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalışacağım.

Görevinde Başarılar diliyorum
Doğan ölür, ondan eser olarak söz kalır. Sözünü iyi söyle, ölümsüz olursun.

Çevrimdışı musabe

• Administrator
  • " SEVGİ-Lİ-YLE ! "
    • ENGELLİNİN SAYFASI
« Yanıtla #31 : Ekim 06, 2008, 16:57:55 ÖS »
Hayırlı olsun Hocam... Yanlış hesabın dönmesine sevindim...

Vatana, millete ve engellilik! bilincine sahip faydalı bireyler yetiştirmeniz duası ve temennisiyle, hayrlı vazifeler diliyorum...

Çevrimdışı HAYKIRIŞ

• Süper Üye
  • Ŧคtเђ
« Yanıtla #32 : Ekim 09, 2008, 00:08:26 ÖÖ »
Allah razı olsun arkadaşlar, göreve başladık hayırlısıyla. Elimizden geleni yapacaz Allah'ın izniyle. Dualarınızı esirgemeyin yeter...

NİHAL ATSIZ

Çevrimdışı Açelya

• Duamsın
  • Emektar Üye
  • aSi ve tedirGin__im !
« Yanıtla #33 : Ekim 09, 2008, 09:16:06 ÖÖ »
hayırlı olsun Allah utandırmasın inşl. başarılar...
"İnancımın Canı Acıdı ! ..."

Allahım; bir mucize...

Çevrimdışı AYKIZ

• Süper Üye
« Yanıtla #34 : Ekim 13, 2008, 11:10:37 ÖÖ »
kara bulut insanın üstünde her zaman kararmaz be hocam haydi hayırlı olsun a e o
yalan dünya

Çevrimdışı FATMA NUR

• gulahya
  • Emektar Üye
« Yanıtla #35 : Ekim 13, 2008, 13:59:31 ÖS »
Rabbim hayırlı eylsesin inşallah...Çok sevindim bu kadar mücadeleden sonra istediğinize kavuşmanıza....
Bu yol öyle çetin ki;
Yokuşların olacak...
Belki zaman zaman hızın azalacak..
Yada önüne konulan setler seni zorlayacak...
Ama sen imanınla öyle bir eseceksin ki;
DÜZERGÂHIN hep ileriye doğru olacak..!
Ve göreceksin ki yolun seni hiç yanıltmayacak..!

Çevrimdışı serkand

• Suskun Üye
« Yanıtla #36 : Aralık 15, 2008, 21:00:51 ÖS »
Selam arkadaşlar birşeyi merak ediyorum bu ülkede bu olaylar yaşanıyor acaba bizim Hitlerin Almanyasından ne farkımız var oradada sağlam ırk mantığı ile hasta olan herkesi öldürmeye çalışılmış biri bana söyleyebilir mi bu ayrımcılık ile hitlerin Almanyasındaki ölümler arasında ne fark var?. Bence fazlaca bir fark yok.
Bu tür negatif ayrımcılık yapan vatandaşlara şunu söylemek isterim burası Hitlerin Almanyası DEĞİL!!! Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Türkiyesi. Birilerinin bu kendini bilmezlere haddini bildirmesi lazım
Saygılarımla...