Gönderen Konu: haklarım  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eroglu

• Suskun Üye
haklarım
« : Ocak 02, 2009, 11:23:02 ÖÖ »
işitme engelliyim.%52 raporum var.bugüne kadar ssk ye  rapor vermedim  sakatlık vergi indirimi almadım.ssk lı calışmama ragmen maaş almıyorum sadece parca başı   iş yaparak ücret alıyorum.işverenim asgari ücret üzerinden ssk primi ödemektedir oysa daha fazla  kazanmaktayım. bilmek istedigim  sakatlık vergi indiriminden yararlanmak istesem bana ne gibi faydası olur  duyduguma göre vergi indiriminden yararlanırsan maaşım düşebilirmiş.

Çevrimdışı akik

• Emektar Üye
    • http://www.karsdolunay.org/
Ynt: haklarım
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2009, 20:10:51 ÖS »
ben böyleşey duymadımda rastlamadımda vergi indirimi sizin içinde iş veren içinde faydalıdır çünkü bunedenden dolayı işvereniniz siğorta pirimini indirimli ödeyecek sizde kazancınızdan dolayı verdiğiniz vergide indirime gidilerek kazancınızın artma olanağı kazanacaksınız. Daha geniş bir bilgi için vergi dairesi gerlirler müd. konuşmanızda yarar olacaktır..
KALPLERİMİZ ÇOK GENİŞTİ. İÇİNİ HEP BEN’LERLE DOLDURDUK. SANKİ BEN’LER KALPLERİMİZİ DAHA DA GENİŞLETTİ.KALPLERİMİZ GENİŞLEDİ GENİŞLEMESİNE AMA İÇİNDE O KADAR ÇOK BEN VARDI Kİ SEN’LERE YER KALMADI.KALPLERİMİZİ BEN’LERDEN SEN’LERE AÇMAYI BAŞARAMADIK.BUNU BAŞARMANIN BELKİDE TEKYOLU VARDI BENİ ÖLDÜRMEK